Camere supraveghere exterior

Un sistem de camere supraveghere este o modalitate foarte buna de a asigura securitatea casei sau biroului. Pe langa faptul ca furnizeaza inregistrari continue cu zonele importanta, pot fi si un factor descurajator pentru hoti.Toate modelele de camere supraveghere exterior prezente in oferta noastra sunt proiectate sa reziste la conditii meteorologice dificile si sa ofere monitorizare constanta pentru obiectivul dumneavoastra.

In oferta noastra de camere pentru exterior veti gasi produse de calitate care acopera orice buget. Pe langa gama cea mai vanduta de camere 960H, veti gasi si modele de 3 megapixeli pentru maximul de detalii posibil.Aplicatiile in care sunt folosite includ monitorizarea scolilor, campusurilor universitare, supraveghere trafic, securitatea birourilor si locuintelor.In constructia lor sunt folosite caracteristici inteligente si materiale care asigura o performanta optima.

Orice model de camera supraveghere exterior poate fi conectata la dvr, televizor, placa de captura. Astfel camerelor pot fi accesate de la distanta de pe orice smartphone, tableta sau computer. Toate sistemele cu camere de supraveghere de la noi pot declansa inregistrarea la detectia miscarii.

You

Camerele de supraveghere de exterior sunt esentiale oricarui sistem de supraveghere de amploare si necesare celor mai mici. Camerele de supraveghere robuste, construite pentru a face fata capriciilor vremii si vandalismului vin echipate cu caracteristici complementare, precum vederea pe timp de noapte, si sunt un mijloc excelent pentru a va monitoriza, si totodata proteja exteriorul locuintei dvs sau a cladirii unde aveti biroul.camere de supraveghere exterior
 
Camerele video de exterior se lovesc de situatii diferite fata de cele de interior, iar sistemele de monitorizare de exterior necesita o abordare specializata. Trasaturile de rezistenta anti-vandal, vedere pe timp de noapte sau Pan-Tilt-Zoom contribuie la maximizarea eficientei unui sistem de supraveghere de exterior.
 
Varietatea camerelor de exterior este foarte mare, pentru a se potrivi tuturor nevoilor, ca persoana fizica sau antreprenor. Kiturile pot fi construite pornind de la specificatiile trimis de dvs, pornind de la sisteme cu 2 camere, pana la sisteme ample cu 16-48 camere, sau chiar mai multe. Daca aveti nevoie de ajutor in formarea propriului dvs. sistem de supraveghere apelati cu incredere la sugestiile noastre prezentate pe site, sau contactati-ne telefonic. Echipamentul prezentat de noi a fost testat in situatii veridice si este usor de instalat si de folosit.
  
Pentru multe cladiri, supravegherea exterioara este la fel de importanta precum cea interioara. Nu va lasati descoperit in ceea ce inseamna protejarea cladirii dvs.
 
Ce defineste o camera de supraveghere buna ?
 
Protejarea proprietatii dumneavoastra, include, aproape intotdeauna imbunatatirea masurilor de securitate. Fie ca detineti un centru comercial extins, sau un mic apartament, mentinerea sigurantei dvs si a proprietatii, implica utilizarea unui sistem de securitate. Acesta poate fi reprezentat de orice, de la un sistem de alarma pana la un sistem de supraveghere video pentru exterior. Desi sunt o multime de sisteme de supraveghere pentru exterior din care puteti alege, nu toate sistemele de supraveghere sunt la fel. Cu toate variantele disponibile pe piata poate fi o adevarata provocare sa va dati seama ce sistem de supraveghere vi se potriveste in conformitate cu nevoile dvs.
Principalii factori care definesc un sistem de monitorizare profesional sunt : calitatea imaginii, durabilitatea, functiile software, vederea pe timp de noapte. Avand in vedere ca sistemul de supraveghere pentru exterior va fi pornit in cea mai mare parte a timpului, este foarte important ca functionarea lui sa solicite un consum minim de curent electric si o sursa de backup.

Rezistenta la intemperii si vederea pe timp de noapte

Cele mai multe camere de supraveghere care au fost construite pentru exterior pot fi folosite si la interior. Dar reciproca nu este valabila, sub nicio forma. Camerele de exterior sunt o categorie aparte si au fost construite cu trasaturi si specificatii pe care o camera de interior nu le poseda. Tratati accamere exterior cu infrarosu
est articol ca un ghid destinat sa va ajute in alegerea camerei perfecte pentru nevoile dvs. Cele de mai jos sunt doua intrebari pe care trebuie sa le adresati in legatura cu orice camera pe care o luati in considerare pentru utilizare la exterior.

E rezistenta la intemperii?

Daca nu folositi camera intr-un loc deosebit in care niciodata nu ninge sau ploua si vantul doar adie, nu bate niciodata cu putere, rezistenta camerei la capriciile vremii este un element obligatoriu in cazul oricarei camere de supraveghere de exterior. Aceasta rezistenta trebuie sa includa protectie la apa, vant, furtuna, sau orice altceva va trece prin minte. Orice ar putea mama natura sa arunce catre camera de supraveghere, probabil o va face, iar dvs. trebuie sa fiti pregatiti. Cumparati doar camere rezistente la intemperiile vremii si asigurati-va ca le instalati corespunzator si in siguranta.

Are vedere pe timp de noapte?

Nu toate sistemele de supraveghere de exterior sunt menite sa functioneze in principal in conditii de intuneric, dar toate ar beneficia de vederea pe timp de noapte. Cele mai multe probleme apar dupa caderea noptii si o camera buna, cu imagine clara, este cea mai buna protectie impotriva acestui gen de agresiuni. Vererea pe timp de noapte nu e aceeasi pentru toate tipurile de camere.

Sunt mai multe nivele de calitate a vederii in intuneric, si diferite trasaturi. Una dintre cele mai puternice camere de supraveghere pentru timp de noapte este cea cu leduri array, care vede perfect la o distanta de pana la 100 de metri, in conditii de intuneric complet. Alte camere pot vedea doar pana la 15 metri, bineinteles ca sunt si situatii in care aceasta este distanta maxima ce trebuie acoperita. Mai sunt si camere care nu au chiar vedere pe timp de noapte, ci mai degraba vad in conditii de luminozitate redusa, menite pentru amplasare in locuri neclare, si nu chiar aflate in intuneric complet. Aveti grija cand va alegeti camera de supraveghere de exterior cu vedere pe timp de noapte - stabiliti-va prioritatile (precum distanta) si apoi luati o decizie informata.