Acest site foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului afisat, autentificare, publicitate si altele. Prin utilizarea site-ului nostru acceptati folosirea acestora.

About Us

Posted by mm 312/Monday/PM 0 Comment(s)

Supravegherevideo.com este un produs al companiei Digital Tech Trading - Ro13258193, J40/20877/2007, sediu social : str trapezului nr 2, Bucuresti, un brand care si-a inceput activitatea in domeniul supravegherii video in urma cu aproape zece ani. Furnizam cu succes echipamentele noastre catre proprietarii de case, de afaceri, institutii publice, companii mici, mari si foarte mari. Noi, cei de la Digital Tech Trading credem cu tarie in puterea imaginii, credem in puterea de a transmite informatia usor si rapid, credem in puterea unui domeniu care castiga tot mai multi adepti si ofera siguranta pe care multi dintre dumneavoastra o cauta de foarte mult timp. Scopul nostru este sa orientam cele mai bune si noi tehnologii din domeniu catre piata din Romania la preturi cat mai accesibile si rezonabile pentru semenii nostri, in incercarea de a asigura un raport calitate-pret fara egal. Si din fericire, bunele relatii cu furnizorii si volumul cantitatilor tranzactionate ne permit sa va oferim cele mai bune preturi de pe piata.

 

Ne propunem de asemenea sa promovam o cultura speciala a acestui domeniu, bazandu-ne pe motivatie, integritate, respect, persistenta, impartasirea cunostintelor si profesionalism la cel mai inalt nivel. Inca de la inceput am incercat sa utilizam cunostintele noastre pentru a asista, edifica, ghida si invata clientii nostri, atat inainte de procesul de vanzare, cat si in timpul procesului si chiar si dupa incheierea sa. Feedback-urile primite de la dumneavoastra sunt adevarate trofee pentru noi!

 

Am lansat o gama larga de echipamente performante de ultima generatie, adaptate nevoilor si solicitarilor dumneavoastra si continuam sa lucram in permanenta pentru un nivel de siguranta ideala. Pe site-ul nostru vesti gasi produse de ultima generatie care fac obiectul securizarii casei dumneavoastra, a proprietatii sau afacerii pentru care ati muncit atat de mult. Majoritatea produselor noastre sunt expediate in Romania, insa nu de putine ori serviciile noastre au fost solicitate si peste hotare. Niciun proiect nu este prea mic sau prea mare pentru noi, acceptam orice provocare in speranta ca vom reusi sa indeplinim de fiecare data cerintele si solicitarile clientilor nostri.  Experienta noastra combinata cu calitatea si fiabilitatea produselor noastre permit clientilor nostri sa faca fata provocarilor de securitate existente sau in curs de dezvoltare. Noi va oferim camere video de supraveghere sau sisteme de supraveghere video care se potrivesc fiecarui buget, destinare oricarui segment personal sau de afaceri. Stim ca un parteneriat de incredere este o conditie esentiala pentru o relatie de afaceri reciproc avantajoasa. Iar in acest sens, produsele noastre sunt dedicate unor principii de la care nu ne abatem niciodata. Livram cele mai noi si sigure inovatii tehnologice la preturile cele mai avantajoase din Romania. Si va oferim sprijin si asistenta cu ajutorul unor consultanti profesionisti si mereu la dispozitia dumneavoastra. Dumneavoastra sunteti afacerea noastra, iar noi suntem partenerul ideal de afaceri.

 

Pe site-ul supravegherevideo.com metodele de plata sunt foarte flexibile: puteti plati cash, puteti plati cu ordin de plata, puteti plati ramburs. Coletele care pleaca spre dumneavoastra sunt asigurate, iar livrarea se va face in maxim 24 de ore prin curierat rapid. In cazul in care comanda dumneavoastra nu depaseste suma de 1000 lei, transportul va costa 20 lei, indiferent unde ati fi, indiferent de greutatea coletului. In cazul in care nu sunteti nemultumit de produse sau ati comandat gresit puteti returna produsele in termen de 14 zile. Atentie : ambalajele si produsele implicite trebuiesc sa fie intacte. Toate produsele aflate pe site-ul supravegherevideo.com sunt conforme normelor CEE si sunt testate temeinc inainte de livrare de catre specialistii nostri.

 

 

 

Leave a Comment