Acest site foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului afisat, autentificare, publicitate si altele. Prin utilizarea site-ului nostru acceptati folosirea acestora.

Informatii despre livrarea produselor

Posted by mm 312/Monday/PM 0 Comment(s)

Livrarea produselor


Comanda telefonica:

Pentru livrare avem disponibile 2 optiuni:

 

1. Curierat rapid - in maxim 24 ore veti primi produsele comandate. Indiferent de greutatea coletului sau numar de kilometri suplimentari taxa de livrare este unica : 19.9 lei. Pentru comenzi mai mari de 600 lei transportul este gratuit ( nu sunt incluse in oferta de livrare gratuita produsele care fac parte dintr-o promotie). Taxa de transport va fi afisata pe factura si inclusa in suma de achitat curierului. Pentru comenzile pana in ora 16 livrarea se face in aceeasi zi.

 

2. Ridicare directa - din Str Mizil nr 2C, cam. 301 - cladirea Socum, Bucuresti. Practic produsele pot fi ridicate si verificate chiar de catre dumneavoastra de la adresa : Str Mizil nr 2C, cam. 301 - cladirea Socum.

 

In cazul in care comandati pe site:

 

Dupa finalizarea comenzii pe site-ul www.supravegherevideo.com, veti fi contactat telefonic de catre unul dintre operatorii nostrii care va stabili cu dumneavoastra detaliile legate de livrare. Majoritatea produselor se livreaza in maxim 24 ore de la confirmarea telefonica a comenzii. Produsele care nu se afla pe stoc vor fi livrate intr-un termen stabilit de comun acord cu clientul. Livrarea prin curier se face prin reteaua CARGUS si este disponibila in peste 6862  de localitati din Romania in mai putin de 24 de ore   

 
Coletul se livreaza direct la domiciliul/sediul clientului de catre un agent CARGUS. La livrarea coletului se achita contravaloarea produselor curierului. Inainte de achitare puteti cere verificarea coletului. Pentru comenzi mai mari de 600 lei transportul este gratuit ( nu sunt incluse in oferta de livrare gratuita produsele care fac parte dintr-o promotie). Taxa de transport va fi afisata pe factura si inclusa in suma de achitat curierului


Avantaje:
 Livrare la domiciliul/sediul clientului.
 Livrare rapida (24 ore in 6862 de localitati din Romania).
 Livrare sambata (in 370 de localitati din Romania).

 

 

Leave a Comment