Acest site foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului afisat, autentificare, publicitate si altele. Prin utilizarea site-ului nostru acceptati folosirea acestora.

Supravegherea video a afacerii tale: 8 avantaje importante

Posted by mm 346/Monday/PM 0 Comment(s)

Este afacerea ta protejata asa cum ti-ai dorit din totdeauna? Stii chiar tot ceea ce se intampla cand nu esti la fata loculului cu business-ul tau? Ai avut vreodata emotii ca lucrurile nu se desfasoara mereu asa cum ti-ai propus? Stim ca a conduce un business nu este deloc usor, cu toate ca o afacere reprezinta fara indoiala una dintre cele mai potrivite cai pentru a prospera. Insa dincolo de aceasta satisfactie, un patron adevarat are si foarte multe responsabilitati. Una dintre ele se leaga de protectia angajatilor sai, dar atentie, aceasta este doar una dintre responsabilitatille tale ca patron. Si atunci...ce este de facut? Indiscutabil, cea mai sigura si accesibila metoda de protectie a locatiei in care iti desfasori business-ul este achizitionarea si montarea unui sistem de supraveghere video performant. O poti face de pe site-ul nostru, unul dintre cele mai populare si cunoscute din domeniul supravegherii video din Romania. Dar dincolo de oferta impresionanta de produse pe care ti-o oferim, iata si 8 avantaje importante de care poti tine cont atunci cand iti propui o supraveghere video de calitate a afacerii tale.

1. Monitorizeaza camerele de aprovizionare

Indiferent de domeniul in care activezi, camera de aprovizionare trebuie bine controlata. Supravegherea video te va ajuta sa tii o evidenta perfecta a acesteia in cazul in care iti suspectezi angajatii, dar si sa te protejezi in cazul eventualelor furturi.  Camerele de supraveghere pot fi folosite in acest caz atat in interiorul locatiilor cat si in exterior si totul va fi sub un control total al proprietarului.

2. Tine un ochi in permanenta pe aleiile din spatele locatiei

Restaurantele, magazinele si asa mai departe, au fara doar si poate astfel de alei ascunse. Unele pot fi luminate, altele s-ar putea sa nu fie. Indiferent de cantitatea sau nivelul de lumina de care beneficiaza respectiva alee, o camera de supraveghere video isi va face mereu datoria. Instalarea ei sau a mai multor camere de securitate te va ajuta sa fii in permanenta cu ochii pe posibilele intrari si iesiri din locatie si vei stii intotdeauna cine a patruns sau nu pe acolo.

3. Acorda o atentie mare parcarilor

Satisfactia angajatilor si a clientilor tai va fi deplina. Pentru ca in parcare se pot intampla foarte multe lucruri neplacute. De la mici accidente, pana la furturi si zgarieturi ale masinilor sau chiar sustragerea unor bunuri importante atunci cand se face aprovizionarea. Un sistem de supraveghere va fi cel mai bun paznic al tau si te va ajuta sa eviti actele de vandalism sau eventualele furturi din parcari.

4. Monitorizeaza tranzactiile cu bani

Iti suspectezi angajatii ca te fura? Ai emotii ca anumiti clienti sau chiar parteneri umba cu lucruri necurate? Recomandam achizitionarea si montarea unor camere de securitate menite sa supravegheze exact astfel de operatiuni. Daca in locatia ta se produc astfel de evenimente, instalarea unui sistem de supraveghere video va anula orice posibil astfel de eveniment neplacut.

5. O camera de securitate indeparteaza hotii. Dar mai multe camere?

Afacerile protejate de camere de supraveghere video sunt statistic mult mai sigure. Este suficient sa instalezi chiar si o singura camera pentru a intimida un infractor. Dar sa fii sigur ca atunci cand ai instalat mai multe, acestia se vor simti complet intimidati si nu vor mai actiona asupra locatiei tale. Nu ezita sa apelezi si la camere de supraveghere ascunse. Vei descoperi ca sunt foarte utile indiferent de situatie.

6. Monitorizeaza comportamentul angajatilor

Te-ai intrebat vreodata ce fac anagajatii tai daca tu lipsesi din locatie? Muncesc ei asa cum ti-ai propus? Sau asa cum le cere fisa postului? Incearca vreun moment sa te pacaleasca financiar? Plaseaza camere de securitate (inclusiv camere ascunse) si vei putea observa tot ceea ce misca. Fara niciun fel de ezitare ii vei mobiliza si pe ei sa lucreze constant bine si cu mult mai mult spor.

7. Fii sigur ca personalul care se ocupa cu curatenia isi face datoria

Dupa incheierea orelor de munca sau chiar in timpul orelor de munca, personalul responsabil cu curatenia trebuie sa-si faca pe deplin datoria. Si-o face insa mereu asa cum trebuie? Este locatia ta una atat de curata pe cat ti-ai dori? Ai senzatia ca platesti acest personal degeaba? Solutia e simpla: instaleaza sisteme de securitate si vei afla tot ceea ce nu stiai pana acum legat de acestia.

8. Afacere supravegheata bine - asigurari mai ieftine

Foarte multe companii de asigurare tin cont de prezenta unor sisteme de securitate in locatia in care o companie isi desfasoara afacerea. Profitand de aceste detalii, lucrurile devin simple pentru ca acea companie de asigurare te va asigura de o reducere substantiala care s-ar putea sa te ajute inclusiv financiar.

Leave a Comment