Acest site foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului afisat, autentificare, publicitate si altele. Prin utilizarea site-ului nostru acceptati folosirea acestora.

Termeni si conditii

Posted by mm 312/Monday/PM 0 Comment(s)

Termeni si conditii

 

1. DISPOZITII GENERALE

 

Vizitarea sau cumpararea prin orice mijloace (comanda online, telefonic, email, etc) a produselor de pe site-ul supravegherevideo.com implica automat acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Acest site este intretinut si administrat de catre compania SC Digital Tech Trading SRL, denumita in continuare Furnizor. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului supravegherevideo.com, va fi denumita Client.

 

2. INREGISTRAREA SI CONFIRMAREA UNEI COMENZI

 

Prin lansarea unei comenzi (electronic sau telefonic) prin intermediul magazinului online supravegherevideo.com, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare prin care vânzatorul isi desfasoara operatiunile (electronic sau telefonic).

O comanda este compusa din urmatoarele:
- bunuri sau servicii regasite in oferta magazinului online mai sus mentionat;
- mentiuni clare cu privire la datele de facturare, livrare precum si alte mentiuni speciale;
- specificatiile cumparatorului.
 
Lansarea unei comenzi (electronic sau telefonic) nu presupune si confirmarea comenzii si a contractului.  Etapele complete sunt urmatoarele:
- inregistrarea unei comenzi:  se va genera un numar unic automat pentru fiecare comanda inregistrata;
- preluarea unei comenzi de catre un agent de vânzari, in limita programului de lucru afisat pe site la sectiunea Contact (programul Departamentului de Vanzari);
- confirmarea unei comenzi se face dupa verificarea comenzii si a stocului produselor aflate in comanda. Aceasta confirmare se face doar de catre un agent de vanzari, telefonic sau electronic (e-mail);
- livrarea unei comenzi se face dupa confirmarea comenzii si dupa stabilirea detaliilor de livrare de catre agentul de vanzari sau livrari si de catre cumparator.

 

3. CONTINUTUL SITE-ULUI

 

SC Digital Tech Trading SRL defineste prin continut, toate informatiile continute pe site in forma de text, date, imagini (poze). Firma SC Digital Tech Trading SRL isi rezerva dreptul de a actualiza sau de a modifica continutul acestui site fara a anunta in prealabil. Intregul continut al site-ului supravegherevideo.com este proprietatea Furnizorului si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Furnizorului, a oricaror elemente din continut, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Elemente din continutul acestui site pot fi folosite sau copiate doar cu acordul scris al furnizorului. In cazul in care observati o incalcare a drepturilor de autor de catre supravegherevideo.com va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: office@dtt.com

 

4. PRETUL SI STOCUL PRODUSELOR

 

Preturile si stocul produselor sunt actualizate de la un interval de 24 de ore pâna la 5 zile zile. Preturile din comenzi si proforme sunt valabile 3 zile de la data emiterii acestora. Pentru produse care se aduc pe baza de comanda speciala se poate solicita achitarea unui avans de minim 30% din valoarea produsului.

 

5. DECLINAREA RESPONSABILITATII

 

Fotografiile, descrierea, caracteristicile si accesoriile produselor prezentate pe supravegherevideo.com sunt doar cu titlu informativ, de aceea produsele livrate pot diferi in orice fel, fara o notificare prealabila. SC Digital Tech Trading SRL face tot posibilul ca produsele livrate sa respecte cât mai mult descrierile prezentate pe site. Totusi, in cazul in care continutul produsului sau, unele caracteristici ale produsului au fost afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este egala cu valoarea produselor incasate de Furnizor de la clientul respectiv. Furnizorul nu poate fi facut raspunzator pentru cheltuielile conexe sau orice alte prejudicii cauzate clientului datorita nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produsului. SC Digital Tech Trading SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru scopul in care sunt utilizate produsele achizitionate. SC Digital Tech Trading SRL descurajeaza utilizarea produselor in afara legii si in afara normelor de buna cuviinta. Clientul isi asuma in totalitate responsabilitatea utilizarii produselor achizitionate de la SC Digital Tech Trading SRL. Produsele comercializate pe acest site sunt recomandate in general persoanelor si autoritatilor care prin competenta lor au dreptul de utilizare a echipamentelor de supraveghere si monitorizare. in cazul in care produsele sunt achizitionate de persoane fara competente de monitorizare si supraveghere, acestora le revine obligatia de a anunta persoanele supravegheate sau monitorizate de acest lucru. Orice incercare de incalcare a legilor Romaniei adusa la cunostinta firmei SC Digital Tech Trading SRL va fi raportata de urgenta organelor competente.

 

6. GARANTIE SI COMFORMITATE

 

Garantia produselor achizitionate este de 12, 24, 36 sau chiar 120 de luni, in functie de produsul achizitionat. Toate produsele achizitionate de pe site-ul nostru vor fi insotite de certificat de garantie. Termenul de garantie decurge de la data emiterii facturii. Cumparatorului i se garanteaza ca in cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul va fi reparat gratuit sau inlocuit, dupa caz, la sediul firmei noastre. Conditiile de garantie precum si procedura in cazul defectiunii unui produs sunt detaliate in Certificatul de garantie. in cazul nerepararii produsului, precum si a imposibilitatii de inlocuire a acestuia de catre Furnizor, Clientul poate cere restituirea banilor sau achizitionarea altor produse din magazin. Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului in cazul nerepararii sau neinlocuirii produsului este valoarea sumei incasate de catre Furnizor de la acel Client, pentru acel produs. Toate produsele cumparate din magazinul nostru sunt noi si se livreaza impreuna cu certificat de garantie, certificat de calitate precum si instructiuni de utilizare si documentatie tehnica. SC Digital Tech Trading SRL garanteaza autenticitatea si originalitatea produselor comercializate in magazinul www.supravegherevideo.com si nu incurajeaza comercializarea produselor contrafacute.

 

7. PRETURI SI TAXE

 

Pretul final platit de catre client la ridicarea coletului este format din pretul produsului afisat pe site + cheltuielile de livrare si de transport. Plata se poate face ramburs(la ridicarea coletului) direct catre firma de curierat, sau se poate face in avans, prin ordin de plata in baza unei facturi proforme. Promotii si oferte speciale. Toate promotiile si ofertele speciale prezentate pe site sunt valabile exclusiv in limita stocului disponibil.

Date de care trebuie tinut cont atunci cand se returneaza produsele comandate:

Contravaloarea transportului produselor catre firma DIGITAL TECH TRADING va fi suportata de client. Consumatorul este responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora. Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: au ambalajul deteriorat sau incomplet, urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile. In situatia in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut - produsul trebuie returnat sigilat; In cazul camerelor de supraveghere acestea nu au voie sa fie montate ( montajul duce la uzarea aparatului); Camerele de Supraveghere, DVR-uri, Videointerfoane sau orice alte produse care contin accesorii, se returneaza doar in cazul in care sunt in aceeasi stare si ele trebuie sa fie complete, trebuie sa contina toate accesoriile cu care a fost livrat echipamentul si in aceeasi stare (fara modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc) in care au fost receptionate.

 

Starea aparatelor si produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor.
In cazul tuturor materialelor perisabile / consumabile, folosirea lor (fie si numai o singura data) nu mai permite returnarea lor.
Alte date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online sau prin email / telefon.

 

8. FORTA MAJORA

 

Nici una dintre parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
 

Termenii si conditiile de comercializare a produselor pe site-ul supravegherevideo.com pot fi modificate prin consens al conducerii companiei ce administreaza site-ul. Propunerile de modificare vor fi comunicate in prealabil tuturor membrilor conducerii.

Leave a Comment