Acest site foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului afisat, autentificare, publicitate si altele. Prin utilizarea site-ului nostru acceptati folosirea acestora.

Video interfoane

Video interfoane

Video interfoanele sunt la mare cautare pe piata supravegherii video si reprezinta instrumente de control, monitorizare si securitate extrem de utile pentru utilizatori. Prin intermediul lor se poate comunica fara probleme si cu o mare usurinta intre zona de interior a unei locatii si zona de exterior. Practic, spre deosebire de cunoscutele interfoane. video-interfoanele adauga si calitate video pe langa cea audio, usurand misiunea celor care le instaleaza.

Este foarte util sa observi cine este in fata proprietatii tale, fara a iesi efectiv din casa sau a privi pe geam. Aceste interfoane echipate cu supraveghere video iti permit sa vezi cu ochii tai daca vizitatorii sunt cu adevarat cine declara ca sunt. Un video interfon se compune de regula din:

- postul de exterior
- postul de interior
- yala electromagnetica
- sursa de alimentare

Postul exterior se instaleaza de regula in apropierea usii principale prin care se va face accesul in locatie. Prin intermediul sau se va realiza comunicarea video si audio intre utilizator si persoana care doreste sa intre in imobil.

Postul de interior se poate instala oriunde doreste utilizatorul si este portita prin care se poate comunica video si audio cu persoana care doreste sa intre in imobil. Acest post pentru video interfon poate fi de tipul unui telefon (fie el mobil sau fix) si se poate fixa pe perete, sau dupa caz si optiunile preferentiale ale utilizatorului in alta parte. Prin intermediul sau se poate comunica nu doar cu exteriorul ci si cu alte posturi interioare.

Yala electromagentica face accesul intr-un imobil posibil. Prin actionarea ei de la postul interior se poate deschide si accesul in imobilul respectiv in functie de decizia utilizatorului.

Sursa de alimentare este de fapt partea principala de energie a intregului sistem, avand capacitatea de a alimenta atat postul intern cat si postul extern sau dispozitivul de blocare a usii.

Arată:
Sortare după:

KIT videointerfon CM-06DNd1M

Un video interfon este format de regula dintr-o unitate interiora si una exterioara. Pe langa acestea, el poate ingloba si o serie de extensii de tip audio sau video care-i cresc eficienta si stabilit..

326.00 Lei

Set videointerfon pentru vila FS7

Cu siguranta ca multi dintre noi stiu ce inseamna un interfon. Majoritatea populatiei de pe teritoriul tarii noastre locuieste la bloc, astfel ca notiunea de interfon este extrem de bine cunoscuta. Da..

540.00 Lei

Set videointerfon pentru vila Fs7v11

Pentru majoritatea oamenilor, termenul de interfon este unul extrem de cunoscut. Utilizabil la scara inalta la nivelul apartamentelor, interfonul e devenit foarte popular si asigura un anumit nivel de..

675.00 Lei

Set videointerfon pentru vila Fs5v11

Video interfoanele au aparut din necesitatea cresterii eficientei securitatii. Practic, un astfel de dispozitiv reprezinta o prima masura pe care cineva si-o poate lua din dorinta de a-si proteja casa..

676.00 Lei