Acest site foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului afisat, autentificare, publicitate si altele. Prin utilizarea site-ului nostru acceptati folosirea acestora.

Ce defineste o camera de supraveghere buna ?

Posted by System 308/Thursday/PM 0 Comment(s) Tutorial,

Desi sunt o multime de sisteme cu camere de supraveghere pentru exterior din care puteti alege, nu toate sistemele sunt la fel.

Protejarea proprietatii dumneavoastra, include, aproape intotdeauna imbunatatirea masurilor de securitate. Fie ca detineti un centru comercial extins, sau un mic apartament, mentinerea sigurantei dvs si a proprietatii, implica utilizarea unui sistem de securitate. Acesta poate fi reprezentat de orice, de la un sistem de alarma pana la un sistem de supraveghere video pentru exterior.  Cu toate variantele disponibile pe piata poate fi o adevarata provocare sa va dati seama ce sistem de supraveghere vi se potriveste in conformitate cu nevoile dvs.
Principalii factori care definesc un sistem de monitorizare profesional sunt : calitatea imaginii, durabilitatea, functiile software, vederea pe timp de noapte. Avand in vedere ca sistemul de supraveghere pentru exterior va fi pornit in cea mai mare parte a timpului, este foarte important ca functionarea lui sa solicite un consum minim de curent electric si o sursa de backup.

 

Rezistenta la intemperii si vederea pe timp de noapte

 

Cele mai multe camere de supraveghere care au fost construite pentru exterior pot fi folosite si la interior. Dar reciproca nu este valabila, sub nicio forma. Camerele de exterior sunt o categorie aparte si au fost construite cu trasaturi si specificatii pe care o camera de interior nu le poseda. Tratati acest articol ca un ghid destinat sa va ajute in alegerea camerei perfecte pentru nevoile dvs. Cele de mai jos sunt doua intrebari pe care trebuie sa le adresati in legatura cu orice camera pe care o luati in considerare pentru utilizare la exterior.

camera cu protectie la intemperii

Daca nu folositi camera intr-un loc deosebit in care niciodata nu ninge sau ploua si vantul doar adie, nu bate niciodata cu putere, rezistenta camerei la capriciile vremii nu este un element obligatoriu in cazul oricarei camere de supraveghere de exterior. Aceasta rezistenta trebuie sa includa protectie la apa, vant, furtuna, sau orice altceva va trece prin minte. Orice ar putea mama natura sa arunce catre camera de supraveghere, probabil o va face, iar dvs. trebuie sa fiti pregatiti. Cumparati doar camere rezistente la intemperiile vremii si asigurati-va ca le instalati corespunzator si in siguranta.

 

Are vedere pe timp de noapte?

infrarosu camere de supraveghere

Nu toate sistemele de supraveghere de exterior sunt menite sa functioneze in principal in conditii de intuneric, dar toate pot beneficia de vederea pe timp de noapte. Cele mai multe probleme apar dupa caderea noptii si o camera buna, cu imagine clara, este cea mai buna protectie impotriva acestui gen de agresiuni. Vererea pe timp de noapte nu e aceeasi pentru toate tipurile de camere.

Sunt mai multe nivele de calitate a vederii in intuneric, si diferite trasaturi. Una dintre cele mai puternice camere de supraveghere pentru timp de noapte este cea cu leduri array, care vede perfect la o distanta de pana la 100 de metri, in conditii de intuneric complet. Alte camere pot vedea doar pana la 15 metri, bineinteles ca sunt si situatii in care aceasta este distanta maxima ce trebuie acoperita. Mai sunt si camere care nu au chiar vedere pe timp de noapte, ci mai degraba vad in conditii de luminozitate redusa, menite pentru amplasare in locuri neclare, si nu chiar aflate in intuneric complet. Aveti grija cand va alegeti camera de supraveghere de exterior cu vedere pe timp de noapte - stabiliti-va prioritatile (precum distanta) si apoi luati o decizie informata.

Leave a Comment