Acest site foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului afisat, autentificare, publicitate si altele. Prin utilizarea site-ului nostru acceptati folosirea acestora.

Camere de supraveghere

Un sistem de camere supraveghere este o modalitate foarte buna de a asigura securitatea casei sau biroului. Pe langa faptul ca furnizeaza inregistrari continue cu zonele importanta, pot fi si un factor descurajator pentru hoti.Toate modelele de camere supraveghere exterior prezente in oferta noastra sunt proiectate sa reziste la conditii meteorologice dificile si sa ofere monitorizare constanta pentru obiectivul dumneavoastra.

In oferta noastra de camere pentru exterior veti gasi produse de calitate care acopera orice buget. Pe langa gama cea mai vanduta de camere720p, veti gasi si modele de 4 megapixeli pentru maximul de detalii posibil.Aplicatiile in care sunt folosite includ monitorizarea scolilor, campusurilor universitare, supraveghere trafic, securitatea birourilor si locuintelor.In constructia lor sunt folosite caracteristici inteligente si materiale care asigura o performanta optima.

Orice model de camera supraveghere exterior poate fi conectata la dvr, televizor, placa de captura. Astfel camerelor pot fi accesate de la distanta de pe orice smartphone, tableta sau computer. Toate sistemele cu camere de supraveghere de la noi pot declansa inregistrarea la detectia miscarii.

Arată:
Sortare după:

Camera de supraveghere ascunsa in senzor de fum EV-SMOKE-S01 cu senzor Sony, 420 de linii TV si lentila fixa de 3.6mm

PrezentareProliferarea si costurile mici ale acestor tipuri de camere de supraveghere au condus la o crestere impresionanta a utilizarii lor din motive de siguranta si monitorizare, dar si pentru dive..

125.00 Lei

Camera supraveghere exterior FIX4A-08, 4 leduri ARRAY, 80 m

Camera video FIX4A-08: Protejeaza-ti inteligent casa!Ai muncit timp de mai multi ani in strainatate si, dupa ce ai pus niste bani deoparte, ai decis sa revii in Romania. O parte a venitului castigat p..

130.00 Lei

Camera video de supraveghere pentru exterior AHD-FIX4A-100, maxim 80 m

Camere de supraveghere AHD - FIX4A - 100: Prinde-i pe hotii care fura din autogariAutogara este, in general, unul dintre cele mai aglomerate spatii. Iar hotii profita la maximum de faptul ca oamenii s..

140.00 Lei

IP - FIX4A - 2.0 - camere de supraveghere ip cu 2 megapixeli pentru 80m

Camera video ip IP - FIX4A - 2.0: Sistemul nu trebuie sa lipseasca din statiile de tramvai aglomerate!Tramvaiul este, poate, cel mai utilizat mijloc de transport in tara noastra. Oamenii se folosesc d..

325.00 Lei

Camera IP de supraveghere IP-ZUM2A-4,0 cu rezolutie 4K cu leduri ARRAY pentru maxim 40 de metri noaptea

 PrezentareVa oferim spre recomandare o camera video de supraveghere impresionanta, care imbratiseaza tehnologia de ultima generatie 4k. Modelul revolutionar surprinde prin eficienta si caracteri..

520.00 Lei